EVENTSMAGAZINE

Bu Haftanın Favori Etkinliği Senin İçin Hangisi?

Bu hafta tüm ekip oturup 2019’a veda eden PartyMaglilere nasıl  “Tüm sene doya doya eğlendik.” dedirtebiliriz diye düşünüp bu haftanın bizim için favori olan etkinliklerini sıraladık. Avantajlı, kaliteli ve eğlenceli 2019’un son İstanbul geceleri için önerilerimiz şunlar;

One Year with RX / Z Raporu @RX ISTANBUL

RX Istanbul ilk doğum gününde, Evrim de Evrim ve Procombo heyecan verici B2B performanslarıyla yılın en özel partisinin temsilceleri olacaklar. Kaliteli bir Cuma akşamı daha 20 Aralık’da sizi RX’de bekliyor. -Berkan’ın favorisi.

Bu etkinliğin bilet fiyatı 50 TL, Partymag’e 2 Coin.

BMS GOAT HOUSE @IF PERFORMANCE HALL BEŞİKTAŞ

Amerikan Üniversite hayatını bize anlatan Blue Mountain State dizisini yeniden canlandırmaya hazır olun! Her sene düzenlenen bu etkinlikte birbirinden eğlenceli oyunlar sizi bekliyor olacak.
“The Goats” futbol takımının her hafta coşkuyu doruğa çıkardığı “Party @Goat House” ile eğlenceli, enerjik ve sınırları zorlayacak bir gece 20 Aralık’ta sizi If Beşiktaş’da bekliyor olacak. -Ali’nin favorisi

Bu etkinliğin bilet fiyatı 40 TL, Partymag’e 1 Coin.

Look Ma no Hands @SUMA HAN

Haftanın en sanat dolu etkinliği Suma Han’da. 20 Aralık Cuma gecesinden, 21 Aralık Cumartesi gecesine kadar sürecek olan bu etkinlik Suma Han’ın tüm katlarına yayılacak. Etkinlikte sizi neler mi bekliyor?
Room 1,2,3 ‘de susmak bilmeyen müzikte doya doya dans edip, Room 4’te  sanatçıların eserlerini inceleyip deneyimleyebilirsiniz. Petra Roasting Co.’nun sıcak içeceklerini ve JÜS’in kış detoxunu keşfedebilirsiniz. Vegan yemek ve atıştırmalıklarla da kendinize gün boyu enerji içeriği sağlayabilirsiniz. -Fatihmag’in favorisi.

Bu etkinliğin bilet fiyatı 80 TL, Partymag’e 4 Coin.

MASTER OF TRASH @ IF PERFORMANCE HALL BEŞİKTAŞ

“Birlikte Güzel sunar: Rock Off Event Series” ‘80’li yıllardan itibaren yerli metal piyasasına damga vuran Türkiye’nin en önemli dört büyük grubu 21 Aralık Cumartesi akşamı If Beşiktaş’da tarihte ilk defa beraber sahne alacak. Gecenin yıldızları ise Pentagram, Metalium, Kronik ve Metafor olacak.-Çağla’nın favorisi.

Bu etkinliğin bilet fiyatı 100 TL, Partymag’e 3 Coin.

ARTBAT @ MODULE

Beatport Melodic House & Techno listesinin baş sıralarında yer alan Artbart. Kuzey ve Güney Amerika, Avustralya, Orta Doğu ve Asya’da bir çok festivale de katılarak kendilerini tüm dünyaya kanıtlamayı başardılar.  Artbat 21 Aralık’d Red Bull sunumuyla Module’de olacak. – Doğukan’ın favorisi.

Bu etkinliğin bilet fiyatı 140 TL.

YALNIZLAR PARTİSİ @ IF PERFORMANCE HALL BEŞİKTAŞ

Can Gox ve Doğan Duru’nun konuk olacağı Yalnızlar Partisi + Pub Story etkinliği 22 Aralık’da If Performance Hall Beşiktaş’ta olacak. Bu haftanın favori etkinliği benim için kesinlikle bu. Tüm yalnızlara yalnız olmadıklarını hatırlatacak yaratıcı Pub Story içeriklerini deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.

Bu etkinliğin bilet fiyatı 40 TL, Partymag’e 2 Coin.

Sizde kendi favori etkinliğinizi bulmak için hemen Partymag App‘den tarzınızı seçip etkinliklerinizi listeleyin. Sonrası dans pistinde çeşitli figürler işte.

PartyMag Nedir?

%70’e varan indirimlerle katıl, ücretsiz içeceklere ve ayrıcalıklara sahip ol!

PartyMag Coin Nedir?

Coin, etkinliklere indirimli katılabilmeniz ve ayrıcalıklardan yararlanmanız için tasarladığımız sanal para birimidir. Mobil uygulamamızdan satın aldığınız Coin’leri şehrin en iyi etkinliklerinde adınızı davetli listesine ekletmek ve anlaşmalı mekanlarda ücretsiz içecek almak için kullanabilirsiniz.

PartyMag Coin’i ister paket olarak ister tekli olarak satın alabilirsiniz.

25TL (1 Coin)

Bronze Paket: 99 TL (5 Coin)

Silver Paket: 199 TL( 15 Coin)

Gold Paket: 299 TL( 25 Coin)

Ücretsiz İndir

PARTY MORE, SPEND LESS

PartyMag ile gece hayatının nabzını tutmak ve yeni keşifler yapmak istiyorsan Instagram‘dan bizi takip etmeyi unutma!

Önceki Yazı

Yeni Dünya'yı Sorgulatan 5 Şarkı

İzmir Haftanın Popüler Etkinlikleri
Sonraki Yazı

İzmir Haftanın Popüler Etkinlikleri İle Geri Sayım Şimdiden Başladı!