EVENTSMAGAZINE

20 – 24 Kasım Özel İsimlerle Haftanın Popüler Etkinlikleri İstanbul

Bu hafta az ve öz etkinlikler seçim yapmamızı kolaylaştırırken eğlence dozumuzu artırıyor gibi gözüküyor. Özel isimlerin yer aldığı 20 – 24 Kasım haftanın popüler etkinlikleri ile size yine evde kalmak istemeyeceğiniz bir takvim sunuyoruz.

Adana Twins – Volkan Gunduz @MODULE

Elektronik müzik aracılığıyla duygularını ifade etme fırsatı bulan Alman ikili, 2006’dan bu yana özgün müziklerini dinleyiciye sunma fırsatı buldular.  Benjamin’in hip-hop sevgisi ve Friso’nun kulüp müziğine olan bağlılığı müziklerinde farklı bir hava yarattı. Pete Tong, Solomun, Tale Of Us ve daha pek çok isimden destek alan ve büyümeye devam eden ikili 22 Kasım Cuma MODULE’de!

Bu etkinliğin bilet fiyatı 140 TL, Partymag ‘e 4  Coin(Unicorn Paket ile 52 TL).

Whitesquare @ Suma Han

Lyase Recordings’in kurucusu, İtalyan DJ ve prodüktör  Whitesquare 23 Kasım Cumartesi Suma Han’da olacak. Geçtiğimiz ay DJ Tennis’in labelı Life And Death’den çıkardığı EP’si ile listelerde farkını göstermeyi başardı.  Solomun, Dixon, Âme, Damian Lazarus, Maya Jane Coles gibi isimlerin desteği geniş kitlelere ulaşan sanatçı İstanbullularla tanışacak. Gecede ona yerli sahnenin sevilen isimleri Avangart Tabldot ve Cengiz Can B2B Seko eşlik edecek.

Bu etkinliğin bilet fiyatı 70 TL, Partymag’e 2 Coin(Unicorn Paket ile 26TL).

Marcel Dettmann powered by Burn Energy Drink @RX Istanbul

Marcel Dettmann, hamlık ve inceliği , keskinlik ve duygusallığı tek bir sete yerleştirerek cüretkar sound’uyla markalaşarak  Ostgut Ton, Berghain, Hard Wax gibi Berlin enstitülerinin de yapı taşları arasında yer almayı başardı. Dettmann’ın adı, günümüzde çağdaş techno ile özdeşirken techno severler de RX İstanbul’da yerini alıyor. Cumartesi gecesi Dettmann’ın  müziğinin ritmiyle yerinde duramayacaksınız.

Bu etkinliğin bilet fiyatı 100 TL, Partymag’e 3 Coin(Unicorn Paket ile 39TL).

Garanti BBVA Konserleri: The Comet Is Coming

The Comet Is Coming

The Comet Is Coming

Saksafonda King Shabaka, klavede Danalogoue The Conqueror ve davulda Betamax Killer’dan oluşan The Comet Is Coming üçlüsü, caz, funk ve psikedelik öğeleri ve Afro-fütürist bir yaklaşımla 21 Kasım’da Babylon İstanbul’da!

Adını, sahneyi bir uzay mekiği ve mikrofonu da hızlandırıcı olarak düşünerek kuyruklu yıldızın yaklaştığına işaret eden bir hayal gücünden alan The Comet Is Coming büyüleyici performansıyla kaçırılmayacak bir geceye imza atacak gibi duruyor.

Etkinlik bilet fiyatı 75 TL.

Tabi ki Partymag bunlarla sınırlı değil hemen Partymag App edinip, tarzınızı seçerek dilediğiniz etkinliğe ayrıcalıklarla katılabilirsiniz. Premium üyelik nedir ve nasıl çalışır?

Maktub by Satori
Önceki Yazı

Kasım'ı Aydınlanarak Kapatıyoruz: Maktub by Satori

Sonraki Yazı

İzmir Haftanın Etkinlikleri İle PartyMag'liler Avantajlı Eğleniyor