MAGAZINE

AKŞAMDAN KALMA 6 PROFİL

Sabaha kadar eğlenip dans ettiğimiz bir hafta sonu daha geride kaldı. Tüm gün sersem gibi olsak da eğlencemizden asla ödün veremeyiz! Şiddetli baş ağrısı, yorgun ve uyuşuk bir vücut, alkolün etkisinin uzun süre geçmemesi… İşte akşamdan kalma ile baş etmek zorunda olan 6 profil:

Söz Verenler

Bir daha asla içki kullanmayacağına, kullansa bile bu kadar çok tüketmeyeceğine dair hepimizin doğru olmadığını bildiği bir sürü söz veren tipler. Tabi ki bu sözler ancak bir sonraki eğlenceye kadar sürse de içlerini bir nebze rahatlatırlar.

Akşamdan kalma

Utanç Yürüyüşü Yapanlar

Geceyi kendi evinizden uzak bir yerde geçirmek zorunda kaldıysanız ya da geçirmemeniz gereken bir yerde kaldıysanız utanç yürüyüşü sizleri bekliyor. Görünüşünüzün çok iyi olmadığı, sanki herkes dün gece neler olduğunu biliyormuş gibi hissettiğiniz bitmek bilmeyen bir yol olacaktır.

Hafızasını Kaybetmişler

Önceki gün aşırı özgüvenden sonra “bana bir şey olmaz” diyen ve kendisini nelerin bekleyeceğinden habersiz olanlar! Bir önceki gün ile ilgili her şeyi unutmuş olurlar. Uyandığında sanki hiçbir şey yaşamamış ve bulunduğu yere nasıl gelmiş haberleri olmaz.

Akşamdan kalma

Acı Gerçekle Yüzleşenler

Ne bir baş ağrınız ne de hafıza kaybı yaşamasanız bile acı son kaçınılmazdır. Dün gece üzerinde fazla düşünmeden konuştuğunuz sözler, kendinizi iyice dağıttığınız anları paylaşmanız ve asla yollamamanız gerektiği halde herkese yolladığınız mesajlarla karşılaştığınız zaman artık her şey için çok geç olacaktır.

Bilinçli Olanlar

Belki de çoğumuzun olamadığı, kendisini bilen ve ne kadar alkol alması gerektiğinin farkında olanlarımız. Ertesi gün “ben demiştim” edasıyla etrafta gezseler de size iyi gelecek ağrı kesicileri ve tarifleri hep bilirler ve onlar sayesinde bu zorlu günü daha iyi atlatırsınız.

Akşamdan kalma

Pazartesi Sendromu Yaşayanlar

Her ne kadar kötü bir halde olsanız bile artık kendinize gelmek zorundasınızdır. Çünkü yarınlar yokmuş gibi eğlendiğiniz bir günün ardından artık okulunuza ya da işinize dönmek zorunda kalırsınız. Gününüzün geri kalanı yarı uykulu yarı uyanık geçecektir.

Akşamdan kalma

Böyle zamanlarınızda PARTYMAG sizi düşünüyor ve akşamdan kalma halinize iyi gelecek tarif serimizi sizin için buraya bırakıyoruz.

boris brejcha
Önceki Yazı

MİNİMAL TEKNO EFSANESİ İSTANBUL'DA: BORIS BREJCHA!

Sonraki Yazı

HAFTANIN ETKİNLİKLERİ 24-30 EYLÜL | EDİTÖRÜN SEÇİMİ