VENUE

Dijital Etkinlik Rehberi PartyMag: Bütün Onlıne Etkinlikler Bir Arada!

Bildiğin üzere PartyMag müzik tarzına göre etkinlik bulabileceğin şehrin en kapsamlı mobil uygulaması. Şimdi ise yapılan bütün dijital etkinlikleri bulabileceğin Dijital Etkinlik Rehberi olmuş durumda! Evet yanlış duymadın, merakla beklediğin etkinlik rehberin artık yayında! Yenilenen web sitemize buradan ulaşabilirsin.

COVID 19 pandemisi hiç şüphesiz tüm dünyayı derinden etkiledi ve bildiğin üzere konserler, festivaller, etkinlikler iptal edildi. Gece kulüpleri, eğlence mekanları kapatıldı. Yani sosyalleşebileceğimiz her yer kapandı. Ama tüm bu yaşananlar müziğin, sanatın ve dansın önüne geçemedi. Bir çok sanatçı, şirket ve kurum internet üzerinden etkinliklerine devam ediyor. Bir çok kültürel ve eğlenceli aktiviteye evinizden ve hatta ücretsiz olarak yararlanabiliyorsun.

Fakat o kadar çok insan her alanda, o kadar çok faaliyet yapmaya başladı ki takip etmesi de bir o kadar zor oluyor. İşte tam bu noktada PartyMag imdadına yetişiyor ve her zamanki mottosunu günümüze uyarlayarak bizlere dijital etkinlik rehberini sunuyor. Yerelde ve globalde gerçekleşen tüm yayınları keşfetmeni sağlıyor.

Dijital Etkinlik Rehberi PartyMag

Yeni web sitemiz üzerinden uluslararası alanda gerçekleşen çoğu etkinliğe ulaşabilir, kayıt yaptırman gerekenler için kayıt oluşturabilirsin.

PartyMag olarak bizlerde daha önce yaptığımız konsept etkinlikler ile seninle bir hayli eğlenmiştik, son zamanlarda da bu partileri dijitale taşıyarak yine aynı şekilde eğlenceyi evine getirmeye çalışıyoruz. ,

PartyMag Electronic Sessions

Uluslararası alanda isim yapmış DJ’ler ile farklı konseptlerde canlı performanslar

Jazz it!

Her pazar Jazz soundları ile brunch keyfi

YouTube kanalımızdan her hafta gerçekleşen yayınları takip etmeyi ve bizlerle beraber eğlenmeyi de sakın unutma! Bu süreci; en eğlenceli, en güvenli, olabildiğince verimli ve pozitif geçir! Müziğe sarıl dansa katıl!

Jazz it! with Barış Doğukan Yazıcı & Adem Gülşen
Önceki Yazı

Barış Doğukan Yazıcı ve Adem Gülşen ile Yeniden Jazz It!

Pijama Parti PartyMag
Sonraki Yazı

PartyMag'le Zoom Prıvate Pijama Parti Vol. 2!