EVENTSMAGAZINEVENUE

Dünyaca Ünlü YouTube Kanalı “Cercle” Türkiye’ye Geliyor!

Dünyaca Ünlü YouTube Kanalı “Cercle” Türkiye’ye Geliyor!

İşte yaptığı işlerle son yıllarda elektronik müzik dünyasına damgasını vuran YouTube kanalının Türkiye programı… 

Cercle

 Carl Cox, Adam BeyerBoris Brejcha, SolomunAmelie Lens, Nina KravizStephan Bodzin, Adriatique, ARTBAT gibi dünyanın en ünlü DJ’lerine fantastik ortamlarda performans ortamı sağlayan Cercle YouTube kanalı 31 Ağustosta Türkiye’ye geliyor! Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen etkinlik, UNESCO dünya mirası listesindeki Kapadokya’da gerçekleşecek! Olumsuz hava koşulu olmaması halinde gün doğumunda gerçekleşecek etkinlik, Kapadokya’nın sembolü peri bacaları semalarında bir balonda canlı olarak yayınlanacak!  

Kapadokya

Kapadokya

UNESCO dünya mirasları listesinde olan Kapadokya’daki meşhur “peri bacaları”, 60 milyon yıl önce Kayseri’de bulunan Erciyes, Hasandağı ve Göllüdağ’ın püskürttüğü lav ve küllerin oluşturduğu yumuşak tabakaların milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgâr tarafından aşındırılmasıyla ortaya çıkmış. Birbirinden şaşırtıcı manzaraları, bölge insanının el yapımı olan çömlek, kiremit, kilimcilik gibi otantik uğraşları ve sıcaklığıyla dikkat çekiyor. Nevşehir bölgesinde bulunan Kapadokya’da peri bacalarının yoğunluklu olduğu ve turistlerin odak noktası ise “Göreme”. Performansın nerede olacağı ile ilgili net bir bilgi ise henüz paylaşılmadı. Kapadokya’ya en kolay ulaşım yöntemleri ise direkt Kapadokya havalimanından veya İstanbul’dan yaklaşık 1 saat süren Kayseri Erkilet Havalimanı’ndan mümkün. Gitmeyi düşünenler için şarap tadımı, Göreme Milli Parkı turu , Kızılçukur’da günbatımı seyri ve yeraltı şehri gezisini tavsiye ediyoruz.

Kapadokya’daki Yeraltı Şehirleri Ziyaretçileri Büyülüyor!

Ben Böhmer Balonda Sahne Alacak!

Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek Turizm Bakanlığı destekli etkinlikte performans gösterecek DJ ise “ Ben Böhmer olacak. Cercle Records plak şirketi adı altında yayınlanacak yeni teklisi “ Cappadocia “ ve bir çok eşsiz eseri sunacağı performansında Ben Böhmer, bir balon içerisinde canlı performans göstererek dünyada bir ilke imza atacak. 

Ben Böhmer

 Hava koşulları ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmaması halinde 31 Ağustos Pazartesi günüTürkiye saatiyle saat sabah 06:00’da Cercle YouTube hesabından canlı yayınlanacak bu performans seyirciye kapalı olacak. Türkiye’deki Ben Böhmer ve Cercle hayranları ise etkinliğin seyircisiz olmasına tepkili. Daha önce Eiffel Kulesi, Iguazu Şelaleleri, Norveç Fiyordları, İsviçre Alpleri, Rio De Janerio semaları gibi bir çok fantastik mekanda video çeken Cercle ekibi ise Kapadokya macerası için duydukları heyecanı resmi Instagram hesapları @cerclemusic ve Facebook’tan duyurdu.  

Dünyaca ünlü YouTube kanalı Cercle’ın 31 Ağustos Pazartesi günü saat 6’da canlı olarak yayınlayacağı “Cappadocia” yayınına linkten ulaşabilirsiniz  https://www.youtube.com/channel/UCPKT_csvP72boVX0XrMtagQ

Cercle’ın resmi Instagram sayfası üzerinden paylaştığı “Cappadocia” etkinlik gönderisine linkten ulaşabilirsiniz https://www.instagram.com/p/CEWoWEvqVQk/?utm_source=ig_web_copy_link

Önceki Yazı

İşte Bartender Olmak İsteyenler İçin 5 İpucu

Sonraki Yazı

Yeni Normal Festival: Sosyal Mesafeli Eğlence