EVENTS

Her Tarza Göre İstanbul ve İzmir Haftanın Etkinlikleri

Bu hafta klasik müzikten elektroniğe, jazz’dan rock müziğe bir çok çeşitte etkinlikle karşınızdayız! Sıralaması bizden seçmesi sizden İstanbul ve İzmir Haftanın Etkinlikleri seni bekliyor!

İSTANBUL ETKİNLİKLERİ

Ludovico Einaudi @Zorlu PSM

Ludovico Einaudi

Ludovico Einaudi

Piyanist ve besteci Ludovico Einaudi klasik müziği rock ve elektronik gibi türlerle bir araya getirerek yarattığı özgün müzikal projesi “Seven Days Walking” ile 31 Ocak’ta yeniden Zorlu PSM’de!

Kapı Açılış: 20:30
Etkinlik Başlangıç: 21:00

Etkinlik bilet fiyatı 110 TL.

Beatgate w/ Oliver Huntemann, Volkan Gunduz @MODULE

Müzik yapmak için hep kuzeyde kalmayı tercih eden Oliver Huntemann, Hamburg’da devam ettirdiği eşsiz müzik yolculuğunu bizlere taşımak için 1 Şubat’ta Module kabininde olacak!

Etkinlik bilet fiyatı 120 TL, PartyMaglilere %70 avantajlı 4 coin.

ReCall: Maxi Storrs @Bonn Karaköy

ReCall

ReCall

Amacı çok değerli olan bir etkinlik ile karşı karşıyayız. Sanat, müzik, eğlence ve farkındalığı harmanlayarak güzel bir iş ortaya koymaya çalışan ParachuteCrew ekibi 1 Şubat Cumartesi gecesi Bonn, Karaköy’de 2. büyük etkinliğine hazırlanıyor: Recall

Katerholzig ve Katerblau’nun resident sanatçısı ünlü DJ ve Prodüktör Maxi Storrs, ParachuteCrew’den CNDD, Milimaudio’dan el Capitan, Macellan&Doktor ve Bonjuk Bay resident DJ’lerinden Aytek Dorken 1 Şubat Cumartesi gecesi Karaköy Bonn’da deck başında olacak.

Dikkat çekmeye çalıştıkları konu “Geri Dönüşüm” olan bu konsept geceye Başak Cankeş ve Anıl Taşezen’de konuk sanatçı olarak katılarak sıra dışı bir sanat performansı sergileyecekler.

Etkinlik bilet fiyatı 90 TL, PartyMag’lilere %70 avantajlı 1 coin.

Laneth BİR GECE 4

Laneth Bir Gece 4

Laneth Bir Gece 4

2017’den bu yana düzenlenen Laneth Bir Gece’nin 4.sü Athena, Radical Noise ve Haossaa ile 1 Şubat Cumartesi akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleşecek. Oldschool bir konsept ile geçecek bu gece için yerinizi şimdiden ayırtın.

Etkinlik bilet fiyatı 80 TL.

İZMİR ETKİNLİKLERİ

Eclectica Project @Rast Bira Bahçesi

Setup başında Beyazıt Can Gencer ve saksafonda Görkem İmrek’in oluşturduğu Eclectica Project 31 Ocak Cuma akşamı Rast Bira Bahçesi’nde!

Aynı zamanda PartyMag üyelerine özel 1 adet içecek 1 coin!

Etkinlik bilet fiyatı 45 TL, PartyMaglilere %70 avantajlı 1 coin.

10th Anniversary of 1888 : Santiago Garcia X Zigan Aldi @Kalt

Santiago Garcia X Zigan Aldi

Santiago Garcia X Zigan Aldi

1888’in 10. yaş kutlamasında müziğinde doğa metaforlarını hissettiğiniz ve kendinizi derin dalgalara bıraktığınız Güney Amerika’lı DJ Santiago Garcia ve küçüklüğünden beri müzik tutkusuyla yanıp tutuşan Zigan Aldi ile 1 Şubat Cumartesi gecesi Kalt İzmir’de buluşuyor olacağız!

Etkinlik bilet fiyatı 55 TL, PartyMaglilere %70 avantajlı 2 coin.

PartyMag Nedir?

PartyMag, yüzlerce etkinlik arasından müzik tarzına göre parti bulabileceğin ve Coin kullanarak anlaşmalı etkinliklere %70’e varan fiyat avantajları ile katılabileceğin şehrin en kapsamlı etkinlik rehberidir.

PartyMag Coin Nedir?

Coin, etkinliklere indirimli katılabilmeniz ve ayrıcalıklardan yararlanmanız için tasarladığımız sanal para birimidir. Mobil uygulamamızdan satın aldığınız Coin’leri şehrin en iyi etkinliklerinde adınızı davetli listesine ekletmek ve anlaşmalı mekanlarda ücretsiz içecek almak için kullanabilirsiniz.

PartyMag Coin’i ister paket olarak ister tekli olarak satın alabilirsiniz.

29 TL (1 Coin)

Bronze Paket: 99 TL (5 Coin)

Silver Paket: 199 TL( 15 Coin)

Gold Paket: 299 TL( 25 Coin)

Ücretsiz İndir

PARTY MORE, SPEND LESS

PartyMag ile gece hayatının nabzını tutmak ve yeni keşifler yapmak istiyorsan Instagram‘dan bizi takip etmeyi unutma!

ReCall
Önceki Yazı

ParachuteCrew Ekibinden Bir Farkındalık Çağrısı: ReCall

Sonraki Yazı

Elektronik Müziğin Ruhunu Keşfedin