TASTINGVENUE

KARAKÖY’ÜN GÖZDE MEKANI: FINN KARAKÖY

Finn Karaköy! Karaköy’e her gittiğimizde farklı tarz mekanlar görmeye hepimiz alıştık artık. Finn Karaköy de bu alışılmışın dışı mekanlardan biri. Finn Karaköy’ü sizin için deneyimledik, ne yapmalı ne içmeli merak edenleri hemen yazıya alalım.

Hakuna Matata, Pink Panther gibi eğlenceli kokteyl isimlerinin yanında hislerinizle ilgili hashtaglar içeren günümüz sosyal medya dünyasına uyumlu, her ne tat isterseniz bulabileceğiniz zengin, kendilerine özgü mönüleriyle diğer kokteyl barlardan ayrılıyor.

Kokteyller

Barmenle sohbet ederken mekanla ilgili en çok dikkatimizi çeken detay; sos, baharat gibi temel kokteyl ürünlerini kendilerinin üretiyor olmasıydı. Barmene ne tarz bir tat istediğinizi belirtmeniz yeterli oluyor kendisi tam sizin isteğinize uygun her biri görsel şölen olan kokteyllerinden hazırlıyor.

finn karaköy

Tasarım

Finn Karaköy koyu renklerin hakim olduğu modern ve şık bir tasarımıyla sizi sadece geceleri müzik ve dansla değil erken saatlerde de barın önünde edeceğiniz hoş sohbetleriyle de çekecek. Özellikle girişteki neon ışıklarla yapılmış gif I love & I loved you tasarımı en sevdiğimiz dekor oldu, Instagram’a ekleyeceğiniz fotoğraflarınız için ideal olucak, bizden söylemesi :]

Size Özel

Finn’de gerçekleşen özel partileri PARTYMAG mobil uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz. Premium üye olarak Çarşamba ve Perşembe akşamları yalnızca 1 favor kullanarak ücretsiz kokteyl içebilirsiniz.

Cheers!

smoothie
Önceki Yazı

HANGOVER DOSTU SMOOTHIE | SUNDAY DETOX

chill-out
Sonraki Yazı

HAFTANIN MÜZİK LİSTESİ | CHILL-OUT THE MISSING PART