EVENTSMAGAZINE

ONE LOVE FESTIVAL BU YAZ 15. YAŞINI İKİ FARKLI MEKANDA KUTLUYOR

ONE LOVE FESTIVAL BU YAZ 15. YAŞINI İKİ FARKLI MEKANDA KUTLUYOR

Nasıl geçtiğini anlamadığımız şu son 15 yıl boyunca, her yaz içimizi ısıtan festival olarak aklımızda kalan One Love Festival; 20 Temmuz’da aşkı ve sevgiyi 15. Kez kutlamak için gündüz Parkorman, gece de Volkswagen Arena’da One Lover’ları ağırlayacak.

Bu yıl 2 farklı mekanda gerçekleşecek olan festivalde, gündüz Parkorman’ın çimlerinde yayılıp sevdiğiniz sanatçıları dinleme, ardından konsept değiştirip ertesi günün ilk ışıklarına kadar dans ederek Volkswagen Arena’nın yerlerini aşındırma imkanına sahip olabileceksiniz.

One Love Festival’de eğlendirme görevini üstlenen isimlere gelecek olursak; Festival bu yıl da line up’ı ile oldukça iddialı. Gece ve gündüz programlarında dinleyebileceğiniz isimleri yazının devamında görebilirsiniz.

GECE – VOLKSWAGEN ARENA

The Black Madonna

 

Gerçek adı Marea Stamper olan The Black Madonna, 20 yıla yakın müzik kariyerinde tüm seçkin müzik etkinliklerde kendini göstermiştir. The Black Madonna One Love’ın gece etabında da gerekeni yapmak için hazır olacak.

Art Department

10 Yıl önce 2 kişilik bir proje olarak başlayan Art Department, yoluna artık Johny White ile devam ediyor. Özgün tarzıyla pek çok kez listelerin başında yer almayı başaran Art Department, One Love Festival’in gece ekibi arasında.

Black Merlin

İngiliz DJ ve Prodüktör George Thompson; Black Merlin adı altında, kendine özgü hipnotik müzik tarzıyla dinleyenlere unutulmaz bir tecrübe yaşatıyor. Black Merlin de gece bizi dans ettirecek isimlerden bir tanesi.

 

Ferhat Albayrak

Türkiye’de elektronik müzik denince ilk akla gelen isimlerden olan Ferhat Albayrak, ülkemizde ve dünyada sayısız başarıya imza atmıştır. Ferhat Albayrak One Love’ın gece ekibinde ülkemizi temsil eden isim olacak.

GÜNDÜZ – PARKORMAN


Festivalin gündüz etabındaki isimler ise; Years & Years, Oh Land, The Blaze, Michael Kiwanuka, Ezhel, Büyük Ev Ablukada, Gaye Su Akyol, Palms Trax, Dekmantel Soundsystem, Jungle By Night, Skinny Pelembe, Carista
Max Abysmal, Gözyaşı Çetesi, Ati ve Aşk Üçgeni, Kamufle & Brothers,
Ece Özel, Kerem Akdağ, Afyonbando, Hedonutopia, In Hoodies
Al’York, Ikaru, Mind Shifter
olacak.

One Love Festival katılımcılara 3 farklı bilet seçeneği sunuyor: Sadece Gündüz, Sadece Gece ve Gündüz & Gece biletleri.

Sadece Gündüz bileti alanlar, Parkorman’da 12:00’da başlayıp 00:00’a kadar sürecek olan, Festivalin ilk bölümüne katılabilecekler. Sadece Gece bileti alanlar ise 23:30’da Volkswagen Arena’da başlayıp 06:00’a kadar sürecek olan, festivalin ikinci bölümüne katılma hakkına sahip olacak.

Gündüz & Gece bileti alanlar, Parkorman’dan kalkan ring seferler ile Volkswagen Arena’ya ücret ödemeden ulaşabilecekler. Festivale kendi aracı ile gelecek olanlar için de bir uyarı, Parkorman’da otopark hizmeti olmayacak fakat gece programı için UNIQ Istanbul’un içerisindeki otoparkı kullanabilecekler.

Bu yıl farklı bir deneyim sunacak olan, sevginin festivali One Love’a olan ilginin çok yoğun olduğunu ve bilet almak için elinizi çabuk tutmanız gerektiğini de belirtmek isteriz.

Sevgiyle kalın.

One Love Festival biletleri Biletix’de  190 ₺, Partymag Premium’da 9 Coin. 

One Love Festival yıllardır birlikte güzel.
#BuYazOneLove #BuYazBirlikteGüzel #BeAKing

Daha fazlası için Partymag App’i indirin ve Partymag Premium ile eğlencenin en ayrıcalıklı halini keşfedin!

 

Hafta Sonu Etkinlikleri
Önceki Yazı

10 - 14 Temmuz Popüler Etkinlikler

Sonraki Yazı

SCHWEPPES’IN 2 YENİ TADI İLE BU YAZA DAMGASINI VURACAK KOKTEYLLER: HYPER PEACH