EVENTS

PARTYMAG İLE HAFTANIN EN İYİ ETKİNLİKLERİ

İstanbul Haftanın Etkinlikleri

Bu hafta hem İstanbul hem de Çeşme’de iddialı isimlerle karşı karşıyayız! Sizler için derlediğimiz haftanın etkinlikleri listesine göz atarken kokteylinizden bir yudum almayı da unutmayın 😉

KLEIN PHÖNİX I Gioli & Assia

Genellikle elektronik ve tekno müzik tarzlarına sahne vermesiyle bilinen Klein Phönix bu kez kapılarını İtalyanlar için açıyor. Tekno, house, indie alanında yaptıklarıyla kendine hayran bırakan İtalyan duo Gioli & Assia 9 Temmuz Cumartesi günü Phönix Park’ta. Partymag ile sınırlı sayıda indirimli davetiyeleri kaçırmayın, fırsatlardan geri kalmayın!

ROCA MUSIC FESTIVAL

Doğa ile eğlencenin kesiştiği yer olan Life Park’ta son yılların en büyük R&B, Hip Hop festivali ROCA MUSIC FESTIVAL için geri sayım başladı. 10 Temmuz Pazar günü 6IX9INE, SWAE LEE, NLE CHOPPA, SHECK WES ile kendinizi ritme kaptıracağınız etkinlik için Partymag‘den indirimli davetiyeni hemen al!

Bunun yanında festivalde Cakal, Reckol, Bege’de sahne alıp, performanslarını sergileyecek.

KAFES X SUMO X MILO I Hunter Game, Dustin Phil, Zoe Dona

Hunter Game, iki İtalyan yapımcının sanatsal ilhamı sayesinde doğdu. Gizli çatı partileriyle ünlenen Hunter Game, ayrıca “Just This” adlı ünlü partinin de kurucularıdır. Tekno müziğin akışında kendinizi bulacağınız bu etkinlik için 14 Temmuz günü Kafes Club İstanbul’da yerinizi ayırtın. Dustin Phil ve Zoe Dona’nın da eşlik edeceği geceye Partymag ayrıcalığıyla katılın!

Çeşme Haftanın Etkinlikleri

Âme I Fly-Inn Beach

İngiltere’nin en köklü elektronik dans dergisi Mixmag tarafından 2006’da yılın ikilisi seçilen Âme, 8 Temmuz’da Fly-Inn Beach’de elektronik müzik sevenleriyle buluşuyor. Âme; İspanya, İsviçre, Almanya, İsveç ve Yunanistan’dan sonra Çeşme’de sahne almaya hazırlanıyor.

Bu etkinlikte Kerem Tekinalp ve Can Unsal’da Âme’ye eşlik edecek. Dansa doyacağınız bu etkinlikte  Partymag farkıyla yerinizi alın!

Beatgate presents Stephan Bodzin [Live] at Kloster x Suma Beach Alaçatı

Tekno müzik efsanesi Stephan Bodzin 9 Temmuz Cumartesi günü, birliklelikteriyle eğlenceyi ayağımıza kadar getiren Kloster x Suma Beach Alaçatı’da. Beatgate sunumuyla Cumartesi günü eğlenceye Stephan Bodzin farkıyla eğlenceye doyacağız!

Hafızalarımızdan uzun süre çıkmayacak gecede DJ ve ses sanatçısı Luna Semara ise Stephan Bodzin’e eşlik edecek.

Partymag uygulamasını indir, etkinliklere indirimli davetiyeni al!

Claptone | Boheme Beach Club

Etkinlik rehberiniz PartyMag şimdi de sizi altın maskesinin altında deep house alanında Dünya’nın en önde gelen sanatçılarından biri olan Claptone’la 10 Temmuz Pazar günü Boheme Beach Club’da eğlenceye davet ediyor.

Müziğin ritmini iliklerinize kadar hissedeceğiniz bu müzik ziyafetini kaçırmayın derim!

Beach Club ve etkinlik girişlerin %50’ye varan indirimlerle Partymag’de!

Ash | Boheme Beach Club

Boheme Beach Club’da eğlence hız kesmeden devam ediyor! 12 Temmuz’da Ash saksafon, piyano, gitar, davul, elektronik klavye gibi birçok müzik aletini birlikte çalarak yaptığı bestelerle sizi dans pistine davet ediyor.

Tam anlamıyla müzik esintilerini en uç noktalara kadar yaşatacak olan Ash’i Partymag ile indirimli dinleyin.

ZHU at KLOSTER x SUMA BEACH ALACATI

Amerikalı elektronik müzik sanatçısı ZHU, Temmuz ayında Kloster x Suma Beach Alaçatı’ya geliyor.

Kloster x Suma Beach Alaçatı sezon boyunca hız kesmeden devam ederken başarılı sahne performanslarıyla tanınan ZHU, 15 Temmuz Cuma gecesi müziğin ritmiyle müzik severlere eşsiz bir gece yaşatacak.

Harcadıkça kazandıran Partymag uygulaması aracılığıyla, ZHU sizi dans pistine davet ediyor!

Eğer hala PartyMag’li değilseniz, hemen uygulamayı indirin ve haftanın etkinlikleri ile harcarken kazanıp eğlenceden geri kalmayın!

Önceki Yazı

2022'de Çeşme'nin Öne Çıkan Mekanları

Sonraki Yazı

11 Yıllık Mesleğini Bırakıp Las Vegas'ta Tiesto'nun Önünde Çalan Jaffer 'in Başarı Hikayesi