EVENTSMAGAZINEVENUE

Hazırsan Başlıyoruz! PartyMag Presents: Music is Art w/ Giorgia Angiuli

Yeni konsept partimiz ile karşındayız! Music is Art w/ Giorgia Angiuli 3 Nisan Cuma günü, Cercle d’Orient binasının tarihi dokusunda müzik, sanat ve geri dönüşümün bir arada olacağı bir etkinlikle bir araya geliyoruz. Bu sene yönümüzü geri dönüşüme ve sürdürülebilir yaşama çevirerek kurguladığımız konsept partilerde bu yaşam biçimi kültürünü vermeyi de amaçlıyoruz.

Music is Art w/ Giorgia Angiuli

Bu partilerden ilkinin başrolünde cam fanusun içinde yüzen oyuncak bir balığı, pembe bir maymunu ve San Francisco’daki deniz aslanlarını bir araya getirerek müziğine kattığı yaratıcılığı sanata dönüştüren Giorgia Angiuli olacak!

Aynı zamanda hepimizin yakından takip ettiği Youtube kanalı Cercle deneyimlerinin yaratıcılarından ve özel partilerin vazgeçilmez ismi olan Phil Dark, Monality grubundan da tanıdığımız müzik prodüktörü ve ses mühendisi Erdem Tunalı, müzik kariyerine de hızlı bir giriş yaparak yükselen isim Tuba Ünsal, After Party’de ise sanat ve farkındalık projelerini müzik ile birleştiren Parachute Crew daha önce yaşanmamış, daha sonra da yaşayamayacağınız bir müzikal şölen hazırlayacak.

Sanat ve Müzik Bir Arada

Etkinlik başlamadan önce Redesign Club tarafından gerçekleştirilecek atık kumaşlardan yapılma bir defile izleyeceğiz. Geri dönüşüme dikkat çekmek isteyen “Hot Cycle” defilesini kaçırmak istemezsiniz.

Aynı zamanda bu konsept etkinlikte müzik endüstrisinin atıklarını kullanarak yapılacak sanatsal enstelasyonların arasında dans ederken, interaktif sanat workshop’ları ile atıkları kullanarak kendiniz için bir sanat eseri yapabileceksiniz.

Music is Art

Music is Art

Yerinizi şimdiden ayırtın yoksa kaçırdığınıza üzülebilirsiniz!

Etkinlik bilet fiyatı 80 TL, PartyMag’lilere 3 coin (Gold Paket ile 36 TL)

PartyMag Coin Nedir?

Coin, etkinliklere indirimli katılabilmeniz ve ayrıcalıklardan yararlanmanız için tasarladığımız sanal para birimidir. Mobil uygulamamızdan satın aldığınız Coin’leri şehrin en iyi etkinliklerinde adınızı davetli listesine ekletmek ve anlaşmalı mekanlarda ücretsiz içecek almak için kullanabilirsiniz.

PartyMag Coin’i ister paket olarak ister tekli olarak satın alabilirsiniz.

29 TL (1 Coin)

Bronze Paket: 99 TL (5 Coin)

Silver Paket: 199 TL( 15 Coin)

Gold Paket: 299 TL( 25 Coin)

Ücretsiz İndir

PARTY MORE, SPEND LESS

PartyMag ile gece hayatının nabzını tutmak ve yeni keşifler yapmak istiyorsan Instagram‘dan bizi takip etmeyi unutma!

Sonar İstanbul 2020
Önceki Yazı

Sonar 2020 Can Yakan Line-Up'ı ile Mart'ı Selamlıyor!

Boiler Room İstanbul
Sonraki Yazı

Boiler Room 10. Yılını Hard Dance ile Mart Sonu Zorlu PSM'de Kutluyor