EVENTSMAGAZINE

SONIC SWIM 2. SENESİNDE ÇEŞME’DE!

SONIC SWIM 2. SENESİNDE ÇEŞME’DE!

Sonic Swim ikinci senesinde çeşme sahillerini inletmeye hazırlanıyor. 13 Temmuz’da İzmir Çeşme ‘de bulunan Sommer Klein’da gerçekleşecek olan etkinlikte Butch, Kiasmos(DJ), Bradley Zero ve Aleksandır dans pistini hareketlendirecek.

Bol güneş, serin sular ve kesintisiz eğlencenin olduğu 13 Temmuz’da, saat 15.00’dan 23.00’a kadar dans edebileceksiniz.

Sonic Swim’in açılışını, YouTube’da 4 milyon’un üzerinde dinlenilen ve Dixon, Tycho gibi isimler tarafından destek gören İzmir’li prodüktör ve DJ Aleksandir yapcak.

Ardından Boiler Room’un ilk programcılarından Bradley Zero dinleyenleri BBC Radio 1’daki programları ve kurucusu olduğu Rhythm Section’un kendine has ses dünyasına taşıyacak.

Janus Rasmussen ve Ólafur Arnalds’dan oluşan İzlandalı ikili Kiasmos’un romantik yapılı şarkılarında sizi karşılayacak. Bu karşılama dinamik yapısıyla sizi harkete geçirerek Rasmussen’in DJ setine kayıtsız kalmanızı engelleyecek.

Bu Cumartesi Sonic Swim’de gün batımına karşı unutulmaz anlara sahip olacağınıza eminim. Son olarak faklı tarzları yapısında barındıran, setlerine getirdiği eklektik enerji ile elektronik müzik dünyasının revaçtaki djlerinden Butch karşınızda olacak.

Bu etkinliğin bilet fiyatı 120 ₺, Partymag Premium’a 3 Coin.  #BeAKing

Daha çok eğlenip daha az harcamak için hemen Partymag Premium edin!

Önceki Yazı

COVE : Aya Yorgi'nin Bebeği!

Sonraki Yazı

26. İstanbul Caz Festivali Bitmeden Yetişin